10 november 2010

Sex månader sedan sist...

Nu var det längesen jag skrev något här. I våras tappade jag lusten totalt att göra kort, jag var helt inne på att sälja alla mina saker för det kändes som att jag aldrig mer skulle sätta mig och gör kort. I september hade vi vår första scrapträff, jo, jag fick väl till ett kort men jag hade fortfarande ingen lust att scrappa. För ett tag sedan fick jag två beställningar på en vecka. Då började det infinna sig lite lust igen, därefter hade vi träff igen i helgen. Jag fick hela 4 st julkort skapade, det kändes sååå kul igen. Tänker inte sälja mina saker i alla fall ; )

Här är de två korten jag gjorde på beställning, absolut inga märkvärdiga, hade nästan glömt hur man gjorde, men mottagarna var nöjda och det är huvudsaken.

Julkorten har jag inte hunnit fota ännu. Men är ni sugna på något gott recept så kan ni besöka min matblogg : ) Lätta och Goda recept.

Kram och tack för titten

7 kommentarer:

Zarah sa...

Välkommen tillbaka! Korten är superfina! :D

Petra sa...

Så kul att se och höra att du är lite på G igen och tycker det är kul. Två finfina kort du gjort, det översta är helt underbart.
Har saknat dej.
Kram
Petra

lk46 sa...

hej vännen! Välkommen tillbaka, du har varit saknat!!!!
Så snygga kort, det första är kanonläckert! Du har absolut inte förlorad känslan för att göra vackra kort!
Glad att se dig här igen vännen!
Massor av kramar från Len

Mia sa...

Hej Susanne!

Vad roligt att du har börjat att skapa igen. Å finfina alster har du fått till! :) Jag har saknat dig massor. Men kom ihåg, se inte pysslandet som ett tvång utan skapa bara då du känner för det. Jag önskar att jag också hade mera lust att skapa men trivs rätt bra med livet ändå. :)
Kram!!

essemia sa...

Vad roligt att du är tillbaka och har fått lite skaparlust också. Korten är jättefina.

Mina orkidéer sätter jag ner i en hög bunke med ljummet vatten, sen låter jag dom stå där tills det slutar "bubbla", efter det tar jag bara upp dom och låter dom rinna av lite. Gör detta var fjortonde dag och det har funkat fint här.

Hoppas du får en bra vecka i renoveringen.
Kram Elzie

Petra/Paradise sa...

Två underbart fina julkort Susanne!!!!
Undrar hur du har det...det har varit tyst en stund nu.
Hoppas allt är fint med dig och familjen.

Stor kram Petra

Elisabet sa...

Så mycket fint du gjort var länge sedan jag kollade in hos dig.